Home Actualitate Zeci de misiuni ale jandarmilor constănțeni, în ultima săptămână

Zeci de misiuni ale jandarmilor constănțeni, în ultima săptămână

by Romanov Alex
0 comment

Săptămână încărcată pentru jandarmii constănțeni. În ultimele zile, peste 150 de jandarmi ai Grupării Mobile au acționat zilnic, în mod independent, dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa. Au fost executate peste 170 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 635 sancţiuni contravenţionale, dintre care 517 avertismente scrise şi 118 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 27900 lei. Majoritatea sancţiunilor contavenţionale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie împotriva virusului Covid 19 în mijloacele de transport.

De asemenea, jandarmii grupării au constatat 10 fapte de natură penală, dintre care şase în mod independent şi patru în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 12 făptuitori.

Au mai fost executate 11 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.

Sursa foto: GMJ

related posts

Leave a Comment