Home Administrație publică Un nou mandat în fruntea localității Cumpăna

Un nou mandat în fruntea localității Cumpăna

by Romanov Alex
0 comment

Zi festivă la Cumpăna. Dupa 20 de ani în care a fost la cârma localității, Mariana Gâju a fost reinvestită în funcția de primar. Odată cu noul mandat, edilul comunei va continua proiectele majore care se află deja în desfășurare, dar are în vedere numeroase alte investiții.

Respectând întocmai normele impuse de contextul actual, la Cumpăna a avut loc ceremonia de învestire în funcție a primarului Mariana Gâju, care se află la cel de-al șaselea mandat. Cu acest prilej, în incinta căminului cultural a avut loc și ședința de constituire a Consiliului Local.

În cele două decenii de mandat, edilul localității a reușit să ducă la bun sfârșit nenumarăte proiecte. Dar bineînțeles că investițiile nu se vor opri aici.

„Este, dacă vreți, continuarea muncii pe care am depus-o cu o echipă a consielilor locali și a administrației publice locale timp de 20 de ani. Proiectele vin de la sine, proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală, multe dintre ele sunt deja începute în sensul depunerii documentelor. Provocarea constă în a depăși piedicile pe care le putem întâmpina fie de la nivel ministerial, fie de la nivel local.”, declară MARIANA GÂJU, primarul comunei Cumpăna

Iar printre proiectele ambițioase ce vor prinde contur la Cumpăna, putem enumera: înființarea nodului rutier între Autostrada A4 și DN39E, amenajarea a două noi parcuri în localitate, construirea altor blocuri de locuințe ANL și nu în ultimul rând, construirea unui centru destinat persoanelor vârstnice.

related posts

Leave a Comment