Home Actualitate Florin Mitroi, învestit în funcție

Florin Mitroi, învestit în funcție

by Antonia Mocanu
0 comment

Florin Mitroi a fost învestit în funcție pentru cel de-al cincilea mandat. La ceremonia de depunere a jurământului a participat prefectul județului care a și deschis evenimentul.

 „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Valu lui Traian. Așa să îmi ajute Dumnezeu”, asta au rostit cei 17 consilieri locali și primarul ales miercuri, la Valu lui Traian, atunci când a avut loc ceremonia de învestire în funcție și de depunere a jurământului.

De 16 ani, Florin Mitroi este primarului comunei Valu lui Traian, iar locuitorii localității au decis în data de 27 septembrie, când au avut loc alegerile locale să îi acorde pentru cel de-al cincilea mandat votul de încredere. Astfel cu un scor de peste 90%, alegerile locale i-au adus lui Mitroi un nou mandat.

Totodată și Consiliul local Valu lui Traian este dominat de consilieri din partea Partidului Național liberal cu 15 mandate și două din partea Partidului Social Democrat.

related posts

Leave a Comment