Home Administrație publică Taxa de parcare, suspendată la Constanța

Taxa de parcare, suspendată la Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru șoferii constănțeni. Taxa de parcare a fost suspendată, în orașul de la malul mării. Anunțul a fost făcut de Asociația “Constanța Altfel”, în urma deciziei de instanță care anulează astfel această taxă.  

“Pentru cei ce și-au închipuit că am depus armele odată cu schimbarea administrației PSD, pentru cei care cred că ne-am atins scopul “electoral” odată cu alegerea noului primar, aflați că mai avem multe de spus și de făcut! Azi s-a suspendat – prin hotărâre definitivă – hotărârea de consiliu local prin care cetățenii erau amendați pentru neplata parcării, deși nu există niciun regulament de plată a parcării! De astăzi, în Constanța nu se mai plătesc amenzi pentru neplata parcării! Evident, așteptăm cu nerăbdare elaborarea la nivelul municipiului a unui regulament al parcărilor decent și rezonabil!”

Așa arată anunțul reprezentanților “Constanța Altfel”, mesaj postat pe pagina de socializare a asociației. Astfel, în urma acestei decizii, șoferii vor avea dreptul de a parca pe locurile amenajate în municipiul Constanța, pentru care până în această săptămână se percepea o anumită taxă în funcție de zonă și durata staționării. Cu toate acestea, Vergil Chițac, primarul Constanței, a dat asigurări că această situație va fi reglementată odată cu întocmirea unui nou regulament al parcărilor, ce va intra în vigoare cât mai rapid posibil.

related posts

Leave a Comment