Home Administrație publică Continuă lucrările pe bd. Tomis

Continuă lucrările pe bd. Tomis

by Romanov Alex
0 comment

Continuă lucrările de asfaltare și modernizare a bulevardului Tomis. Zilele acestea, echipele administratorului drumului public lucrează la ultimul sector, cuprins între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia.

Pe lângă lucrările care se desfășoară pe partea carosabilă și trotuare, echipele de muncitori au început turnarea primului strat de asfalt pe pista de biciclete.

„Vorbim de amenajarea părții trotuarului, vorbim de amenajarea părții carosabile, iar în acest moment se lucrează la pista de biciclete. Trebuie specificat faptul că această pistă de biciclete se toarnă în două etape, avem un prim strat care este aplicat în acest moment și o să urmeze un strat de uzură care va veni la fața pavelelor.”, declară DANIEL VLĂESCU, șef serviciu tehnic SC Confort Urban

De asemenea, se lucrează la refacerea trotuarelor cu pavele moderne și se amenajează zone pentru spații verzi. În paralel, echipele execută lucrări și la partea carosabilă, urmând ca după finalizarea acestora să se efectueze marcajele rutiere.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment