Home Administrație publică Atenționare pentru proprietarii de mijloace de transport

Atenționare pentru proprietarii de mijloace de transport

by Romanov Alex
0 comment

Aviz pentru șoferii constănțeni. Serviciul Public de Impozite și Taxe le reamintește contribuabililor care dețin în proprietate mijloace de transport și își schimbă adresa de domiciliu, sediul sau punctul de lucru că au obligația depunerii în termen de 30 de zile a unei cereri de transfer a dosarului fiscal al mijlocului de transport.

În baza cererii depuse, SPIT Constanța transmite dosarul fiscal, cu confirmare de primire, în vederea impunerii în termen de 15 zile, organului fiscal de la noul domiciliu, sediu sau punct de lucru.

Astfel, impozitul pe mijloacele de transport se datorează la unitatea administrativ teritorială, unde contribuabilul are noul domiciliu, sediu sau punct de lucru începând cu 1 ianuarie a anului fiscal următor celui în care s-a produs modificarea.

Formularul tipizat și documentele justificative necesare efectuarii transferului dosarului fiscal al mijlocului de transport se regăsesc online, accesând site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea ”Persoane fizice/Juridice”-“Documente declarare”/”Cerere transfer auto” și pot fi depuse astfel:

– online, pe site-ul www.spit-ct.ro, cu sau fără autentificare;

– prin email ori poștă la sediul agențiilor fiscale, la următoarele adrese:

– Agenția fiscală nr. 1, în zona Tomis Plus

– Agenția fiscală nr. 2, Str. Nicolae Grindeanu nr. 66

– Agenția fiscală nr. 3, Str. Ștefan cel Mare nr. 36-40

– Agenția fiscală nr. 4, Str. Soveja nr. 104, bloc nr. 44, parter

– Agenția fiscală nr. 5, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C

– Agenția fiscală nr. 6, Bd. Tomis nr. 112

sursa foto: SPIT Constanța

related posts

Leave a Comment