Home Diverse Diplomă de excelență pentru medicii din linia întâi

Diplomă de excelență pentru medicii din linia întâi

by Romanov Alex
0 comment

Merite recunoscute! Fildis Mrini, medic specialist oftalmolog și fondatorul Mrini Eye Boutique a primit Diploma de Excelență din partea Primăriei Techirghiol și a Uniunii Democrate Turce din România. Distincția a fost acordată în semn de recunoștiință pentru contribuția continua adusă la creșterea prestigiului orașului Techirghiol.

Mă onorează această distincție și sunt mândră că am putut ridica standardele orașului Techirghiol atât pe plan național, cât și pe plan internațional și că turiștii acestei stațiuni au beneficiat de conduită terapeutică oftalmologică de urgență. În perioada pandemiei am fost alături și voi fi în continuare alături de pacienții acestei stațiuni, cât și de locuitorii din Techirghiol.”, a declarat FILDIS MRINI, medic specialist oftalmolog

Ceremonia s-a desfășurat în cadrul Festivalului “Sarailiei”, organizat de Uniunea Democrată Turcă din România, împreună cu Primăria Techirghiol, ocazie cu care au fost premiați și ceilalți medici din linia întâi, ce activează pe raza orașului Techirghiol.

related posts

Leave a Comment