Home Administrație publică Continuă lucrările de reabilitare în mai multe zone din Constanța

Continuă lucrările de reabilitare în mai multe zone din Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale. Conform graficului săptămânal de lucru, zilele acestea echipele administratorului drumului public intervin în centrul orașului, dar și în cartierul Faleză Nord.

Pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia continuă intervențiile asupra infrastructurii rutiere și pietonale. Carosabilul este modernizat iar suprafața pietonală este reabilitată prin amplasarea pavelelor noi.

Lucrări de reabilitare a traseelor pietonale se execută și pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se vor desfășura lucrări de asfaltare pe strada Ion Rațiu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada Mircea cel Bătrân.

Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru amenajarea suprafețelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul blocului L1, unde se construiește o nouă parcare.

În același timp, este recondiționată parcarea din zona Poarta 1. Zona destinată circulației pietonilor este reabilitată prin înlocuirea bordurilor.

Suprafețele din pasajul subteran de la Gară sunt reamenajate, se refac finisajele exterioare și interioare de tencuieli.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Se curăță alveolele amenajate în jurul copacilor și se execută lucrări de întreținere a gardului viu.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare în toate zonele din oraș. Totodată, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment