Home Administrație publică Continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere

Continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere

by Romanov Alex
0 comment

Continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale în municipiul Constanța. În acestă săptămână, echipele administratorului drumului public lucrează concomitent în mai multe zone din orașul de la malul mării.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele administratorului drumului public continuă montarea de pavele și modernizarea infrastructurii trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. Simultan cu intervențiile asupra trotuarelor, pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, se decapează și se asfaltează carosabilul. 

Tot în această săptămână, pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia, se reabilitează zona destinată circulației pietonilor iar la intersecția cu strada Poporului se vor executa lucrări de frezare și de asfaltare.

Paralel cu modernizarea marilor bulevarde,  se intervine asupra tramei stradale pe arterele secundare din oraș. Pe strada Farului se asfaltează trotuarele în timp ce pe strada Nehoiului și pe strada I.G. Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, se recondiționează zona carosabilă.

În cartierul Compozitorilor, se construiește infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Colindelor și Iosif Sava.

Echipele municipalității continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment