Home Actualitate Echipă, asumare, continuitate

Echipă, asumare, continuitate

by Antonia Mocanu
0 comment

„Vom deschide lista de consilieri județeni cu domnul Marius Horia Țuțuianu, care este în continuare prezent trup și suflet în echipa PSD, și care, dacă cetățenii ne vor acorda în continuare încrederea și vom câștiga competițiile electorale municipale și județene, va fi vicepreședintele Consiliului Județean. Este extrem de important să continuăm împreună.”, a anunțat Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Aceasta este vestea pe care PSD Constanța a făcut-o publică, după ce sfârșitul de săptămână ce tocmai a trecut se prevedea a fi unul tensionat, deoarece  în locul lui Horia Țuțuianu, candidat al Consiliului Județean Constanța a fost propus Felix Stroe.

Marius Horia Țuțuianu, președinte CJC a declarat „Sunt om de echipă. Nu ascund faptul că în ultimele zile am fost contactat cam de toate partidele. Am dus multe bătălii politice în 20 de ani și mai ales în ultimii 4 ani. Sunt multe proiecte care trebuie duse la îndeplinire. Nu se vor putea duce la îndeplinire fără suportul PSD, a consilierilor județeni, a organizației județene. Mergem în continuare, suntem oameni maturi, cerebrali, cred că echipa câștigătoare e Felix Stroe, președintele CJ și Decebal Făgădău, primar. Cred ca niciun adversar politic nu are nicio șansă. Am construit împreună. Am fost, sunt și voi fi om de echipă. Am muncit prea mult ca să lăsăm pe alții să-și bată joc.”

Echipă, asumare și continuitate, sunt cele trei axe pe care Marius Horia Țuțuianu, Decebal Făgădău și Felix Stroe se bazează și decizia este, potrivit celor trei câștigătoare.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța a menționat „În viața oricărui partid apar momente mai bune și mai puțin bune. Dincolo de dezbaterea din ultimele zile, important e că azi ieșim uniți. Azi vorbim despre echipă, asumare, continuitate. Mulți și-ar fi dorit să ne vadă șubreziți, slăbiți. Așa zisa Dreaptă din Constanța nu face decât să accentuze vulnerabilități firești dintr-o organizație. Azi nu mai există așa ceva. Veți vedea o echipă puternică, formată din profesioniști”.

Motivarea prin care Felix Stroe este cel mai potrivit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța vine în urma unei analize în interiorul partidului, dar și în urma unor sondaje sociologice, iar varianta optimă este cea actuală în opinia liderilor PSD Constanța.   

related posts

Leave a Comment