Home Actualitate Weekend cu teatru, la Constanța

Weekend cu teatru, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Constănțenii au de unde alege atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber în orașul de la malul mării. La acest sfârșit de săptămână primează piesele de teatru care acaparează cu adevărat weekendul.

Astăzi, de la ora 19, Teatrul de Stat Constanța îi așteaptă pe constănțeni la piesa „Desculț în parc”, o comedie clasică americană, o poveste de dragoste cu un umor nebun ce îi are în distribuție pe Florina Stănculeţ, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache și Cosmin Mihale.

Schimbând registrul, pentru cei care apreciază mai mult opera și baletul, Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța pune în scenă trei mari capodopere. Astăzi de la ora 18.30, constănțenii pot urmări un concert baroc- romantic, sub bagheta lui Sebastian Tegzeșiu.

Surprizele nu se opresc aici, deoarece teatrul de balet constănțean  găzduiește și oferă o premieră pe țară, la Constanța, sâmbătă, atunci când de la ora 20, teatrul rus de balet vine să interpreteze „Lacul Lebedelor”.

În ultima zi de la acest sfârșit de săptămână, constănțenii pot viziona și „O noapte la Veneția” de Johan Straus, începând cu ora 18.30.

Pentru cei mici, dar și cei mari, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” aduce la Constanța câteva pelicule îndrăgite. „Latte și Cristalul Fermecat”, „Patrula Cățelușilor”, „Fiicele Doctorului March” și „Păsări de pradă și Fantastica Harley”, toate în prima zi de weekend.

Un sfârșit de săptămână plin atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

related posts

Leave a Comment