Home Actualitate Trei școli și trei gădinițe din Constanța vor beneficia de încălzire prin centrale termice pe gaze naturale

Trei școli și trei gădinițe din Constanța vor beneficia de încălzire prin centrale termice pe gaze naturale

by PĂUN IONELIA
0 comment

Trei școli și trei grădinițe din Constanța vor avea, începând din acest an, sisteme de încălzire prin centrale termice pe gaze naturale. Lucrările sunt deja în plină desfășurare și vin ca o soluție în urma avariilor repetate ale vechiului sistem de alimentare ce au dus, în cele din urmă, la sistarea furnizării de energie termică în zonele Faleză Nord și I.C. Brătianu (Depozite). 

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 2,5 milioane de lei și presupune proiectarea, avizarea, achiziția, execuția lucrărilor de branșament la conductele de gaze naturale, montajul și punerea în funcțiune a centralelor termice. Lucrările sunt efectuate la Școala Gimnazială Nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, Școala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand“, Școala Gimnazială Nr. 22 „I.C. Brătianu“, Grădinița cu program prelungit Nr. 45, Grădinița cu program prelungit „Doi pitici“ și structura arondată Gradiniței cu program normal Nr. 29. 

Proiectul este la stadiul de implementare, iar până la începutul sezonului rece, copiii din unitățile de învățământ menționate mai sus vor beneficia de apă caldă și căldură prin rețeaua de alimentare cu gaze.      

related posts

Leave a Comment