Home Actualitate Techirghiol: Microbuzul pentru transportul elevilor își reia activitatea

Techirghiol: Microbuzul pentru transportul elevilor își reia activitatea

by Antonia Mocanu
0 comment

Vești bune pentru locuitorii din Techirghiol. Microbuzul care deservește transportul elevilor din localitate își va relua activitatea. Având în vedere începerea anului școlar 2021-2022, microbuzul pentru transportul elevilor își va relua activitatea.

„Rolul microbuzului școlar este acela de a transporta la unitățile de învățământ copiii aflați la distanțe mari față de acestea. Pentru anul școlar 2021-2022, cele patru stații de unde vor fi preluați copiii vor fi: strada Muncii – zona depozite materiale, strada Rascoala 1907 nr. 52 – zona locuințe sociale, Răscoala 1907 nr. 52 – scoala nr.2 și strada AI Cuza – zona Fermă. Dorim să reamintim faptul că rolul microbuzului școlar este acela de a aduce la unitățile de învățământ elevii aflați la distanțe mari de acestea”.

În aceste condiții, părinții care doresc transportul celor mici cu microbuzul școlar sunt așteptați la sediul Primăriei Techirghiol, pentru a completa o cerere în acest sens. Cererile vor fi însoțite de o copie a certificatului de naștere al copiiilor și o copie a buletinului părintelui și se vor depune până pe data de 09 septembrie.  

related posts

Leave a Comment