Home Actualitate Soldați americani și români, premiați pe faleza Cazino

Soldați americani și români, premiați pe faleza Cazino

by Antonia Mocanu
0 comment

Astăzi de la ora 12.15, în fața Cazinoului din Constanța, se va desfășura ceremonia de premiere a militarilor care au participat săptămâna aceasta la exercițiul “German Armed Forces Proficiency Badge”.

Timp de o săptămână, 25 soldați americani de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și 25 soldați români aparținând forțelor aeriene, terestre și navale au făcut față cu succes unor probe specifice pentru a demonstra forța partenerilor NATO, interoperabilitatea regională și excelenta pregătire a militarilor dislocați la Constanța.

Militarii vor fi recompensați simbolic cu insigna specifică exercițiilor militare desfășurate la Constanța.

Constănțenii sunt invitați să participe la eveniment, dar trebuie să știe că accesul se face doar pe baza unor reguli extrem de stricte. Astfel participanții la eveniment vor sta pe scaunele amplasate pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, respectiv 21 de scaune pentru invitați și 50 de scaune pentru militarii prezenți la ceremonial; spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori, cu garduri, pentru asigurarea arealului de desfășurare precum și a distanțării sociale; în spațiul astfel delimitat se vor asigura zone distincte pentru invitați, oficialități, militari.

related posts

Leave a Comment