Home Actualitate Schimbări în Țara Piticilor

Schimbări în Țara Piticilor

by Antonia Mocanu
0 comment

Siguranță. Pe acest principiu mizează Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța în ceea ce privește cel mai îndrăgit spațiu de joacă destinat prichindeilor, respectiv Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.

În acest sens se lucrează în ritm continuu în Țara Piticilor pentru ca cei mici să fie primiți în condiții de siguranță în acest spațiu dedicat loc în momentul în care situația o va permite.

După ce lucrătorii Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța au înlocuit elementele deteriorate, s-a continuat cu vopsirea tuturor echipamentelor de joacă. Totodată, echipele  administratorului drumului public au efectuat lucrări de frezare și înlocuire a covorului asfaltic, în pregătirea terenului de minibaschet care urmează a fi amenajat de către RAEDPP Constanța.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța face apel către toţi locuitorii oraşului să nu intre în Țara Piticilor cât timp se desfășoară lucrările de reabilitare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.

related posts

Leave a Comment