Home Actualitate Primul caz de COVID-19 la Prefectura Constanța

Primul caz de COVID-19 la Prefectura Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

15 cazuri de COVID-19 la Primăria Constanța înregistrate acum câteva săptămâni, două cazuri la Universitatea Ovidius și alte câteva cazuri la Trezoreria de la Gară. Acum, o altă instituție publică constănțeană se confruntă cu aceeași situație.

În cursul serii trecute a fost înregistrat primul caz de COVID-19, la Prefectura Constanța. Este vorba despre o angajată în cancelaria prefectului  ce a fost testată pozitiv.

DSP Constanța a pornit deja  ancheta epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt și alte persoane suspecte de infecția cu virusul SARS-CoV-2, iar în cursul acestei zile, cancelaria prefectului a fost deja  dezinfectată, conform normelor în vigoare.

„Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanților DSP Constanța”, a declarat George-Sergiu NICULESCU, prefectul județului Constanța.

În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanța, George-Sergiu NICULESCU și echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului și aflarea rezultatului.

related posts

Leave a Comment