Home Actualitate Gest revoltător al unui tânăr la Constanța

Gest revoltător al unui tânăr la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Pentru amuzamentul celor din jur și pentru a se posta pe o rețea de socializare pentru a se lăuda cu fapta sa, zilele trecute, în stațiunea Mamaia  un tânăr a rupt efectiv un copac plantat de curând.

În imaginile pe care le vedeți se observă cum adolescentul rupe pur simplu copacul de care s-ar fi putut bucura toți trecătorii. Tânărul trece pe lângă  el, îl îndoaie și până la urmă îl pune la pământ, spre indignarea celor care se plimbau prin zonă. După ce îl rupe, îl pune jos și pleacă apoi râzând în hohote ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Imaginile revoltătoare au ajuns pe internet, iar municipalitatea s-a autosesizat și nu va lăsa gestul tânărului nepedepsit, astfel că, prin Direcția Gestionare Servicii Publice se va depune o plângere la Poliție pentru tragerea la răspundere a tânărului.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, constănțenii care întâlnesc astfel de cazuri sunt încurajați să sesizeze astfel de fapte la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205.

related posts

Leave a Comment