Home Actualitate Primii militari vaccinați și la Constanța

Primii militari vaccinați și la Constanța

by Romanov Alex
0 comment

A debutat campania de vaccinare în unitățile sanitare din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Aceasta se derulează zilnic, între orele 8.00-20.00, iar vaccinarea se efectuează conform planificării în sistemul electronic.

Faza I de vaccinare anti-Covid-19 pentru personalul medical din unităţile sanitare ale Ministerului Apărării Naţionale a debutat încă de pe 30 decembrie la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, iar din 4 ianuarie, campania a demarat și la celelalte spitale militare din ţară, inclusiv la Constanța, în cadrul spitalului de campanie de pe stadionul Portul.  

„Avem acest vaccin și este minunat că putem să-l folosim. Noi suntem pe poziții la centrul de vaccinare și îi acceptăm pe toți colegii noștri care s-au înscris, îi rugăm să vină și să se vaccineze chiar și pe cei care nu s-au înscris. Noi suntem aici pentru dumneavoastră!”, declară CARMEN GRIGORE, medic epidemiolog Spitalul Militar de Urgență Constanța

Reprezentanții MApN precizează că vaccinarea se efectuează conform planificării în sistemul electronic.

„Suntem foarte mândri și onorați că suntem membrii acestei echipe de vaccinare care vine în sprijinul cadrelor medicale din municipiul și județul Constanța.”, completează CARMEN GRIGORE, medic epidemiolog Spitalul Militar de Urgență Constanța

De altfel, vaccinarea cu serul Pfizer-Biontech a început la Constanța pe 27 decembrie 2020, iar în prima zi au fost vaccinați peste 50 de medici.

sursa foto: Forțele Navale Române

related posts

Leave a Comment