Home Actualitate Platformă online pentru rezervarea locurilor de parcare

Platformă online pentru rezervarea locurilor de parcare

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțenii care au în vedere obținerea unui loc de parcare. Din această săptămână, aceștia au la dispoziție o platformă online care simplifică modalitatea obținerii unui loc de parcare rezidențial sau riveran.

BETA

Rezervarea unui loc de parcare se poate face, de acum, pe platforma https://parcari.primaria-constanta.ro/.

Reprezentanții Primăriei Constanța susțin că platforma online este disponibilă pentru trei categorii de persoane: cetățeni care solicită pentru prima dată un loc de parcare, persoane care au o cerere depusă și nu au beneficiat de un loc de parcare, respectiv persoane care au autorizație pentru un loc de parcare mai veche de 5 ani și incepând cu anul 2021 doresc un loc de parcare.

De asemenea, în cazul în care întâmpină orice fel de problemă, cetățenii pot beneficia și de suport online pe platforma. Și nu în ultimul rând, pot obține suport și informații și la numărul de telefon 0241.488.179

Totodată, constănțenii trebuie să aibă în vedere că, pentru obținerea unui loc de parcare nu trebuie să figureze cu sume restante în evidențele fiscale. Serviciul Public de Impozite și Taxe va pune la dispoziție departamentului de specialitate informațiile cu privire la situația fiscală a solicitanților.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment