Home Actualitate Hai în tabără, cu trenul!

Hai în tabără, cu trenul!

by Florentina Lup
0 comment

Vacanța mare a elevilor se aproprie cu pași repezi și acum, odată cu relaxarea restricțiilor în contextul pandemic, planificările taberelor de vară se află în ultima etapă.

CFR Călători vine în întâmpinarea instituțiilor de învățământ și organizatorilor de tabere oferind posibilitatea transportului – o componentă foarte importantă și costisitoare a oricărei tabere, pe lângă masă și cazare. Astfel, costul taberei va fi mult redus având în vedere facilităţile pe calea ferată de care beneficiază elevii.

Rezervarea biletelor de tren de către reprezentanții instituțiilor de învățământ sau organizatorii taberelor se poate face printr-o cerere, cu o anticipație de maximum 60 de zile, într-o stație de cale ferată/agenție de voiaj CFR Călători în baza detaliilor de călătorie și date de contact aferente.

Ulterior, biletele pentru grupurile de elevi se pot emite cu 20 de zile înainte de călătorie la casa de bilete din stația / agenția de voiaj CFR Călători la care s-a efectuat cererea de rezervare, în baza prezentării carnetelor școlare vizate de unitatea de învățământ pentru anul școlar în curs și completate pe prima filă cu codul numeric personal al elevului.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern);
  • la numerele de telefon de la gările CFR, publicate pe cfrcalatori.ro, la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE ;
  • în aplicația TRENUL MEU, unde introduceţi numărul exact al trenului, în căsuţa indicată, şi daţi click pe Informații tren (obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire);
  • pe site-ul companiei cfrcalatori.ro, unde sunt funcționale și actualizate permanent camerele webdin gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța, care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor;
  • pe site-ul cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic internMers tren trafic internațional;
  • la personalul CFR din staţii.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor (stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare).

related posts

Leave a Comment