Home Actualitate Pentru prima dată la mare

Pentru prima dată la mare

by Antonia Mocanu
0 comment

Emoţii de nedescris şi zâmbete de fericire pentru mai mulţi copii din Dumbrăveni, care au ajuns pentru prima dată pe litoral. Pentru micuţii pe care îi veţi vedea, copilăria nu presupune prea multe bucurii, însă au descoperit cu siguranţă ce înseamnă  fericirea, în prima lor vacanţă la mare.

Copii au păşit timizi, pentru prima dată în viaţa lor, pe nisipul fierbinte de la malul Mării Negre. Ştiau cum e pe litoral doar din poveşti pe care le auzeau de la alţi prieteni de-ai lor, dar acum au avut ocazia să trăiască o experienţă de-a dreptul aparte pentru ei. Veniți din localitatea Dumbrăveni, cea mai îndepărtată de orașul de la malul mării, prichindeii odată ajunși pe plaja din staţiunea Mamaia s-au schimbat, au făcut cunoștință cu organizatorii proiectului „Prima dată la mare” şi au încercat entuziasmaţi, pentru prima dată, apa.

Deşi nu s-au aventurat prea mult în mare, copiii s-au distrat copios. Au înţeles îndată ce înseamnă cu adevărat o vacanţă pe litoral.

De bucuria acestor copii ce provin din medii defavorizate sunt responsabili voluntarii Asociaţiei „Împreună pentru viitor” Constanţa.

După vizita pe plajă, pe copii îi aşteaptă mai multe surprize precum vizita la microrezervația constănțeană, o plimbare cu telegondola și o experiență de neuitat cu autobuzul supraetajat.  

related posts

Leave a Comment