Home Evenimente Maraton de înot în Marea Neagră, la cea de-a X-a ediție a AquaChallenge

Maraton de înot în Marea Neagră, la cea de-a X-a ediție a AquaChallenge

by Romanov Alex
0 comment

Pasionații de sport și înot care vor să-și depășească limitele și să ia parte la cel mai prestigios maraton de înot de la Marea Neagră sunt invitați să ia parte la cea de-a X-a ediție a AquaChallenge.

Ediția din acest an va avea loc pe data de 21 August 2021, pe Plaja Zoom Beach din Constanța, iar doritorii se pot înscrie până pe 16.08.2021, accesând pagina:

https://aquachallenge.tyr-sport.ro/.

AquaChallenge – primul maraton de natație în mare din România – este o competiție de masă care se adresează atât înotătorilor amatori, cât și celor de elită. Probele de concurs sunt structurate în funcție de vârstă și nivel de pregătire astfel: proba copiilor (200 m), proba super scurtă (500 m), proba scurtă (1500 m) și proba lungă (5000 m).

Organizatorii estimează un număr de peste 300 sportivi, iar ca element de noutate – competiția va găzdui Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în organizarea „Campionatul Național de Open Water – ediția I” în cadrul AquaChallenge 2021.

AquaChallenge este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către Asociația Clubul Sportiv “Atena Sport Club Constanța”, iar valoarea totală a proiectului este de 69.000 lei.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment