Home Actualitate Oportunități de angajare în UE

Oportunități de angajare în UE

by Antonia Mocanu
0 comment

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 634 locuri de muncă vacante. Spania, Norvegia și Germania sunt statele europene care pun la dispoziția românilor cele mai multe locuri vacante.

În Spania, nu mai puțin de 500 locuri de muncă sunt disponibile în domeniul agricol. Norvegia are o ofertă mai diversificată pentru români. Se caută 43 de persoane care ar putea ocupa posturi precum: bucătar/ preparator pizza, farmacist, instalator, lucrător in producţie, mecanic auto, lucrător în fermă, operator servicii sau vopsitor auto.

În Germania sunt disponibile 39 locuri de muncă pentru: asistent stomatologie, bucătar, cameristă/roomboy și mecanic de locomotivă.

Și în Olanda sunt posibilități de angajare. Mai exact, 26 locuri de muncă pentru: muncitor necalificat în grădinărit şi horticultură, lucrător în seră de flori.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă in reteaua EURES pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/eures, sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Sursa foto: eures.ro

related posts

Leave a Comment