Home Actualitate Se reiau nunţile de la 1 iunie

Se reiau nunţile de la 1 iunie

by Florentina Lup
0 comment

Asociația Furnizorilor din Industria Nunților este pregătită să reia organizarea evenimentelor, aşa cum se precizează într-un comunicat de presă: 

,,Industria Nunților este pregatită să reia organizarea nunților de la 1 iunie, în condiții de siguranță medicală pentru toți cei vaccinați sau testați în ziua evenimentului. Conform declarațiilor susținute în cursul zilei de astăzi de către Prim-Ministrul României, Florin Cițu, nunțile vor putea fi posibile de la 1 iunie pentru toți cei vaccinați. Premierul britanic Boris Johnson pregătea încă de la începutul anului viitorii miri, anunțând că din luna iunie nunțile pot avea loc cu un număr nelimitat de invitați (link articol). https://www.mirror.co.uk/news/politics/breakingweddings-unlimited-guests-could-23545058)

Suntem convinsi că mirii sunt responsabili și își asumă organizarea nunții lor în condiții de siguranță pentru ei, dar mai ales pentru invitații lor.

AFIN a și realizat un sondaj în acest sens printre cele 250.000 de cupluri care așteaptă organizarea nunții de mai bine de un an. Majoritatea cuplurilor a înțeles și acceptat că nunta va avea loc ținând cont cel mai probabil de cele 3 principii enumerate de către noi mai-jos.

În plus, nici ei nu își doresc ca invitații să aibă rețineri în a participa la un eveniment dacă nu au un mediu sigur din punct de vedere medical. Tocmai de aceea, pentru ca numărul de invitați să fie cel planificat și nu unul mult mai mic, toți sunt de acord că vaccinarea și testarea sunt condiții fără de care nunțile din acest an nu vor fi realizabile.

AFIN a propus încă din luna februarie că nunțile pot avea loc în siguranță dacă ținem cont de cele 3 modalități de asigurare a participării la un eveniment:

1. Accesul doar pentru cei vaccinați cu cea de-a doua doză;

2. Accesul pe baza unui test PCR sau rapid (acesta din urmă efectuat chiar în zona de triaj a locației);

3. Accesul pe baza unui test antigen, care să ateste trecerea prin boală.

Această veste conferă un plus de credibilitate unui domeniu serios încercat de pandemie și practic toți cei din industria nunților își arată deplina deschidere de a se organiza astfel încât data de 1 iunie să marcheze reînceputul nunților în România.”.

related posts

Leave a Comment