Home Actualitate Monolit apărut la Vadu

Monolit apărut la Vadu

by Antonia Mocanu
0 comment

După deșertul Utah acum și plaja de la Vadu a intrat în atenția internauților, după ce un monolit din inox și-a făcut apariția chiar pe malul mării. Ciudat este însă, susțin specialiștii că prin definiție, monolitul este un obiect dintr-o singură bucată, dar din piatră nicidecum din metal și cu atât mai puțin din inox. Motiv pentru care susțin că nu este vorba de o urmă lăsată de vreo civilizație extraterestră ci cel mai probabil cineva l-a adus acolo. 

Din imagini se observă că monolitul din Vadu a fost amplasat de cineva recent. Nisipul este răscolit în zonă și sunt urme de anvelope. Specialiștii exclud varianta unor oaspeți dintr-o altă dimensiune și spun că așa ceva se poate întâmpla doar în imaginația noastră.  

Specialiștii au o explicație chiar și pentru mesajul codificat scris pe monolit, unul nedescifrat de altfel de nimeni până acum. Pe de altă parte acesta este singurul monolit care conține și un mesaj format din hieroglife care nu par să aparțină niciunei limbi pământene.

Primul monolit a fost descoperit în mijlocul deșertului din Utah. Avea între 3 și 4 metri înălțime. Nu arăta ca și cum ar fi fost lăsat să cadă la sol, ci mai degrabă ar fi fost poziționat. Cei care l-au descoperit cred că cel mai probabil obiectul a fost așezat în deșert de un artist. Ulterior a  dispărut la fel de misterios cum a și apărut. Însă obiecte asemănătoare și-au făcut apariția și în California, dar și în Columbia, acolo unde conglomeratul este însă de culoare aurie.

În România primul  monolit a apărut la Piatra Neamț, iar acum pe plaja de la Vadu.

related posts

Leave a Comment