Home Actualitate Ministrul Sănătății, în vizită la Constanța

Ministrul Sănătății, în vizită la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a ajuns la Constanța. Scopul său a fost cel de a  evalua activitatea unităților sanitare și a direcției de sănătate publică județene în context pandemic actual, având în vedere faptul că în ultimele săptămâni cazurile de COVID-19 de pe teritoriul județului Constanța au crescut alarmant.

Tătaru a vizitat la Constanța,  spitalul de boli infecțioase, universitatea ovidius și spitalul modular de campanie.

În ceea ce privește statistica despre județul Constanța, Tătaru a menționat faptul că părerea lui nu s-a schimbat de ultima dată când a venit aici acum mai bine de trei luni.

Ministrul Sănătății și-a arătat nemulțumirea în ceea ce privește respectarea normelor în vigoare la Constanța și îi îndeamnă pe toți locuitorii, dar și pe turiștii aflați pe litoral să nu uite faptul că protecție personală este cea mai bună măsură de apărare împotriva virusului care încă este printre noi.

Respectarea regulilor în ceea ce privește igiena, distanțarea socială, purtarea măștii și evitarea locurilor aglomerate trebuie să fie prioritate pentru noi toți, pentru evitarea răspândirii infectiei cu Covid-19, iar ministrul sănătății punctează de fiecare dată acest lucru. 

related posts

Leave a Comment