Home Actualitate Gest necugetat la Constanța

Gest necugetat la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

O tânără se judecă de cinci ani pentru o carieră în Poliție. Totul a pornit de la o ceartă copilarească pe care ar fi avut o cu tatăl ei și căruia ar fi vrut să îi atragă atenția, făcându-și o zgârietură la încheietura uneia dintre mâini. Lucrurile însă au luat o întorsătură total neașteptată, la acel moment tânara fiind studentă la școala de poliție. După discuția cu tatăl său, eleva s-a întors la internatul școlii de poliție pe care o urma.  Colegele i-au observat zgârietura și au anunțat diriginta.

Așa a început ancheta, iar ceea ce tinerei i s-a părut doar o copilărie, a fost catalogată de medici automutilare. În actul medical a fost menţionat incidentul drept o „autoagresiune în antecedente“.

Tânara a fost declarată inaptă pentru o carieră în poliție, iar direcția medicală a eliberat chiar și un document prin care îi suspendă dreptul de a studia la școala de poliție.

Fata a contestat în instanță decizia, iar până acum Curtea de Apel Constanța i-a dat dreptate de două ori tinerei și a dispus anularea actului medical emis ce îi interzicea, practic, cariera în poliție.

Reprezentanții Direcției au atacat decizia Curții de Apel la Curtea Supremă, în recurs, instanță ce va pune cazul în discuție pe data de 10 septembrie.

related posts

Leave a Comment