Home Actualitate eTrezirea a sponsorizat Spitalul Militar Constanța cu 30 de paturi medicale

eTrezirea a sponsorizat Spitalul Militar Constanța cu 30 de paturi medicale

by Romanov Alex
0 comment

Asociația eTrezirea a sponsorizat cu 30 de paturi medicale, ortopedice, Spitalului Militar de Urgență Dr. Alexandru Gafencu Constanța. Acestea au fost donate inițial Asociației eTrezirea în luna septembrie 2020, de către fundația Ordo Militaris Teutonicus, din Germania.

Costurile de transport și depozitare au fost suportate de Asociația eTrezirea. Menționăm că, la vremea respectivă – luna spetembrie, au fost purtate discuții cu reprezentanții conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei, în vederea predării către unitatea medicală a paturilor respective. După ce, inițial, aceștia s-au arătat interesați, ulterior nu am mai primit niciun semn din partea instituției medicale, apelurile noastre rămânând fără răspuns.

Ulterior acestui demers, Asociația eTrezirea a fost contactată de către reprezentanții Spitalului Militar de Urgență dr. Alexandru Gafencu Constanța, care și-au exprimat interesul pentru cele 30 de paturi medicale.

“Considerăm că, mai ales în aceste vremuri dificile, implicarea noastră, a tuturor, oricât de mică ar fi aceasta, în sprijinul sistemului medical, este mai importantă decât oricând. Ne bucurăm să putem ajuta atât bolnavii, ce vor beneficia de un confort sporit datorită acestei donații, cât și personalul medical a cărui muncă va fi puțin ușurată prin versatilitatea acestor paturi. Asociația e Trezirea își arată disponibilitatea de a se implica în orice acțiune benefică societății constănțene. Încurajăm, pe această cale, împlicarea ca voluntari a cât mai multor persoane, în proiectele echipei eTrezirea.”, declară ALEXANDRU HÎLDAN, directorul Asociației eTrezirea

Paturile au intrat deja în dotarea Spitalului Militar de Urgență  dr. Alexandru Gafencu Constanța.  

sursa foto: eTrezirea

related posts

Leave a Comment