Home Actualitate Echipamente de ultimă generație, la Năvodari

Echipamente de ultimă generație, la Năvodari

by Antonia Mocanu
0 comment

Echipamente medicale de ultimă generație pentru Centrul de Sănătate Năvodari, iar un prim pas a fost făcut în această săptămână  atunci când unitate spitalicească, secție exterioară a SCJU Constanța a fost dotat cu  aparatură nouă, în valoare de 25.000 euro. Aparatura, imperios necesară, a fost achiziționată cu sprijinul unei bănci importante din România, care a donat suma necesară.

Astfel, punctul extern al UPU, a fost dotat cu un ventilator mecanic pneumatic portabil, un electrocardiograf EKG, un defibrilator și un monitor performant, o targă universală și două echipamente de tip troliu de ugență.

Echipamentele achiziționate cresc nivelul de competență al unității medicale și îmbunătățesc calitatea asistenței medicale, oferind posibilități mult mai bune de monitorizare și tratament a pacienților care se adresează punctului UPU Năvodari.

„Pentru locuitorii din zona de nord a județului, dar și pentru turiștii prezenți pe litoral în perioada sezonului estival, dezvoltarea Centrului Multifuncțional de Sănătate din Năvodari este extrem de necesară. Acord o atenție deosebită îmbunătățirii performanței tuturor unităților medicale din județ, și îmi doresc ca serviciile medicale oferite pacienților, să fie asigurate într-un climat de siguranță și încredere”, a declarat Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari va trece în perioada următoare printr-un amplu proces de dotare cu aparatură medicală modernă.   

related posts

Leave a Comment