Home Actualitate Deputatul constănțean USR- PLUS Cristina Rizea despre Spitalul Regional Constanța

Deputatul constănțean USR- PLUS Cristina Rizea despre Spitalul Regional Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Cristina Rizea, deputat în Parlamentul României din partea USR PLUS a vorbit recent despre un subiect important pentru județul Constanța, respectiv Spitalul Regional. Într-o postare pe pagina personală de socializare deputatul a scris următoarele:

„Spitalul Regional Constanța, visul pe care Cîțu nu ne lasă să-l vedem împlinit. Înainte de demisia în bloc a miniștrilor noștri, am stat puțin de vorbă cu Ioana Mihăilă. Preocuparea mea era bineînțeles Spitalul Regional Constanța, pentru care am tot făcut vizite la Ministerul Sănătății încă din ianuarie.

Dacă inițial nu aveam speranțe pentru că vechea administrație a județului Constanța nu a lăsat niciun proiect matur care să poată fi băgat în PNRR, ulterior s-a găsit soluția și pentru noi.

S-au mutat proiectele mature din POS în PNRR, lăsând astfel bani disponibili pentru Spitalul Regional Constanța în Programul Operațional Sănătate, după cum a declarat astăzi și Ioana Mihăilă, la final de mandat. Trebuie să recunosc că sunt îngrijorată. Am trecut de la bucuria că în maxim două luni se va semna contractul de finanțare, la incertitudinea zilei de mâine.

Constanța are mare nevoie de acest spital și indiferent cine va fi la minister eu voi continua să insist pentru el chiar dacă acum speranțele mele sunt aproape de zero. Sper ca PNL să aleagă calea reformelor alături de USR PLUS și nu întoarcerea la USL“, se arată în postarea deputatului USR, Cristina Rizea.

related posts

Leave a Comment