Home Actualitate Decanii pentru următorii patru ani la Universitatea „Ovidius” Constanța

Decanii pentru următorii patru ani la Universitatea „Ovidius” Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

La Universitatea „Ovidius” din Constanța au fost selectați decanii pentru următorii patru ani. În urmă cu câteva zile s-a încheiat procesul de selecție a decanilor celor 16 facultăți ale Universității „Ovidius” din Constanța. În urma concursului, cadrele didactice nominalizate să ocupe funcția de decan pentru următorii patru ani sunt împărțiți astfel: pentru Facultatea de Drept și Științe Administrative – Prof.univ.dr. Adrian Constantin STOICA, pentru Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice – Conf.univ.dr. Emanuel PLOPEANU, iar pentru Facultatea de Litere – Conf.univ.dr. Alina BUZATU. De asemenea decan la Facultatea de Matematică şi Informatică este Conf.univ.dr. Aurelian NICOLA, iar la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Prof.univ.dr. Mircea Adrian MARICA.

De asemenea, la Facultatea de Științe Economice – Prof.univ.dr. Elena Cerasela SPĂTARIU a devenit decan, iar la Facultatea de Teologie – Pr.Prof.univ.dr. Bogdan MOISE. Facultatea de Arte are drept decan pe Prof.univ.dr. Daniela VITCU, iar Facultatea de Construcții pe Ș.l.dr.ing. Cosmin FILIP.

Totodată la  Facultatea de Educație Fizică și Sport – Prof.univ.dr. Ionel MELENCO este decan, iar Conf.univ.dr. Laura Adriana BUCUR la Facultatea de Farmacie. Nu în ultimul rând la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, Conf.univ.dr.ing. Lucia Violeta MELNIC este decan, iar la Facultatea de Medicină, Conf.univ.dr. Doina TOFOLEAN. Facultatea de Medicină Dentară  o are drept decan pe Prof.univ.dr. Aureliana CARAIANE, în timp ce Facultatea de Științe Aplicate şi Inginerie pe Conf.univ.dr. Viorica POPESCU.

Menționăm faptul că Conf.univ.dr. Marius SKOLKA este de acum decanul  Facultății de Științe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole.  

related posts

Leave a Comment