Home Actualitate Costinești abundă de turiști

Costinești abundă de turiști

by Antonia Mocanu
0 comment

Vara e pe sfârșite, iar frumoasa poveste a sezonului estival 2021 se-apropie de final. Pe plajele litorale, tinerii se bucură de ultimele clipe petrecute la mare, pe plajele la fel de aglomerate ca-n vârful de sezon. Cheful de mare și de soare e mai puternic decât teama de coronavirus, așa că stațiunile gem de turiști.

Să ajungi în stațiunile din sudul litoralului este o provocare pentru toți șoferii, cu nervii de oțel. Traficul e infernal și pentru dus și pentru întors. Mașinile merg bară la bară cu viteza melcului. Ca să ajungi la Costinești faci mai bine de o oră, de la ieșirea de pe Autostradă. Iar stațiunea tineretului geme de petrecăreți. Nu doar weekend-urile sunt aglomerate pe Litoral. Și-n timpul săptămânii e la fel. Șezlong lângă șezlong și om lângă om, fiecare turist vrea să prindă orice raza de soare în ultimele zile de vacanță. E aglomerație ca niciodată până acum.

Costinești a fost stațiunea recordurilor absolute în vara aceasta. Cei mai mulți tineri au preferat-o, cel mai probabil din cauza tarifelor și a distracțiilor de orice fel, așa că plajele sunt ticsite de turiști. E greu să te protejezi de coronavirus aplicând normele de protecție sanitară.

Vremea le-a făcut cel mai frumos cadou turiștilor. 28 de grade Celsius erau în atmosferă la orele amiezei, iar soarele strălucea pe cerul senin deasupra miilor de turiști care se bucurau de ultima escapada la mare, din acest an. Toamna se-apropie cu pași repezi. Vestea bună este că de la 1 septembrie prețurile vor scădea mult, așa că de ce să nu va prelungiți vacanța? Până la urma se anunță un început însorit de toamnă.

related posts

Leave a Comment