Home Actualitate Controale și amenzi usturătoare! Inspectorii ANSVSA, în acțiune

Controale și amenzi usturătoare! Inspectorii ANSVSA, în acțiune

by PĂUN IONELIA
0 comment

În perioada 27.06-10.07.2022, inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au verificat 446 de unităţi de vânzare cu amănuntul şi alimentaţie publică, fiind aplicate 96 de sancţiuni în valoare de 896.000 de lei. 

Au fost emise o ordonanță de interzicere a activității şi două ordonanţe de suspendare temporară a activităţii. De asemenea a fost confiscată şi trimisă către neutralizare o cantitate de 81,604 kg de produse alimentare, care nu corespundeau din punct de vedere al calităţii şi siguranţei alimentare. 

Echipele de inspectori din cadrul „Comandamentului Sezon Estival 2022” activează în nouă locaţii care acoperă întreg litoralul Mării Negre, de la localitatea Corbu la localitatea Vama Veche. 

ANSVSA prin intermediul DSVSA Constanţa, pune la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, unde se pot face sesizări, sau se pot obţine informaţii referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranţei alimentelor. În paralel funcționează și numărul Call – Center-ului A.N.S.V.S.A.: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie.

related posts

Leave a Comment