Home Actualitate Continuă proiectele de reducere a eroziunii costiere pe litoralul românesc. A fost semnat un nou contract

Continuă proiectele de reducere a eroziunii costiere pe litoralul românesc. A fost semnat un nou contract

by PĂUN IONELIA
0 comment

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral a încheiat contractul privind serviciile de consultanță în managementul execuției lucrărilor din cadrul proiectului „REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE, FAZA II (2014-2020)”. 

Contractul a fost semnat cu Asocierea Egis Romania și Egis Water and Maritime SAS, cu experiență în servicii de inginerie și consultanță și are o valoare de 5.308.800 de lei fără TVA. Acțiunile specifice ale activității de management cuprind asigurarea fluxului comunicațional dintre Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, Administraţia Naţională Apele Române și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, consultanță în organizarea procedurilor de achiziții publice, în procesul de modificarea a contractelor în conformitate cu bugetul și lista de investiții.

De asemenea, echipa de management va sprijini beneficiarul – ABADL în întocmirea documentaților aferente dosarelor de plată și de rambursare. 

Aceasta va oferi consultanță în managementul celor 11 contracte de execuție lucrări pentru reducerea eroziunii costiere de pe loturile: Stăvilarele Edighiol și Periboina, Mamaia, Tomis-Cazinou, Agigea, Eforie, Costinești, Olimp, Jupiter – Neptun, Balta Mangalia – Venus- Aurora, Mangalia – Saturn, 2 Mai.

related posts

Leave a Comment