Home Actualitate Constanța va avea autobuze ecologice

Constanța va avea autobuze ecologice

by Antonia Mocanu
0 comment

Veste bună pentru constănțeni și turiști. 150 de autobuze ecologice vor completa flota actuală CT BUS Constanța în scurt timp  și vor înlocui 79 de autobuze MAZ care deservesc rutele existente, alături de autobuzele ISUZU achiziționate în anul 2018.

Revenind la noile autobuze ecologice, menționăm faptul că scopul acestui proiect este de a achiziționa autobuze ecologice, pentru a înlocui mijloacele de transport mai vechi, care operează în prezent pe aceste rute.  De asemenea, se dorește înființarea a șapte noi trasee, pe care urmează să circule autobuzele ecologice.

Compania care asigură transportul public în comun în municipiul de la malul mării va investi semnificativ în infrastructură și în funcție de tipul de autobuze achiziționate se poate amenaja o  nouă autobază.

Transportul public din Constanța poate fi o bună alternativă pentru deplasare, atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști în perioada sezonului estival. Tot mai multe orașe din România au achiziționat mijloace de transport moderne în ultimul timp, iar Constanța se află și ea pe această listă.

related posts

Leave a Comment