Home Actualitate Noutăți la Prefectura Constanța

Noutăți la Prefectura Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

În urma testării contacților direcți ai primului caz de COVID-19 de la Prefectura Constanța, au venit și primele rezultate, toate fiind negative, inclusiv cele ale prefectului și subprefecților județului Constanța.

Instituția a luat măsuri drastice pentru a limita răspândirea infecției cu Sars Cov 2, astfel că în perioada următoare, activitatea Prefecturii Constanța se va desfășura prin activarea unui plan de continuitate, în care vor fi implicate toate departamentele din Instituția Prefectului. George NICULESCU, va coordona activitatea curentă de la domiciliu și va participa la ședințe în sistem videoconferință și teleconferință.

„Este necesar să avem continuitate, indiferent de situație, pentru că rolul nostru este foarte important, mai ales că suntem în plin sezon estival. Atât eu, cât și colegii mei din cancelarie, vom rămâne în izolare la domiciliu până la noi dispoziții, DSP Constanța fiind instituția care, în funcție de contextul epidemiologic, va hotărî cât vom fi nevoiți să stăm acasă”, a declarat GEORGE NICULESCU, prefectul județului Constanța.

Menționăm faptul că ancheta epidemiologică desfășurată de către Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța a fost finalizată. Atât angajata Prefecturii Constanța, cât și soțul acesteia, depistat și el pozitiv sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. De asemenea toți contacții apropiați ai acestora au fost identificați și li s-a recomandat izolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.  

related posts

Leave a Comment