Home Actualitate Constanța: 300 cazuri COVID-19, confirmate

Constanța: 300 cazuri COVID-19, confirmate

by Antonia Mocanu
0 comment

300 de cazuri confirmate. Acesta este numărul înregistrat în 9 iunie în județul Constanța în ceea ce privește persoanele infectate cu noul coronavirus. În ultima săptămână a exista o mică creștere a cazurilor, în comparație cu alte săptămâni, astfel că în weekendul ce tocmai a trecut, sâmbătă s-au înregistrat 8 noi cazuri, iar duminică, încă două. Și în ultimele zile numărul cazurilor a crescut, astfel că s-a ajuns la numărul de 300 de cazuri.

Totuși în ceea ce privește per ansamblu situația la nivelul județului Constanța, 295 de pacienți au fost declarați vindecați din județele Constanța, Tulcea și Ialomița. De asemenea, până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Totodată, în acest moment, mai sunt 40 de persoane internate, dintre care 26 din județul Constanța și 14 din Tulcea și Ialomița.

Conform informării transmise de către Prefectura Constanța, în centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 54 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.952 de persoane în izolare la domiciliu. Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

De asemenea, în ultimele ore,  au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 9 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2.400 de lei. Totodată, forțele abilitate de control au verificat 3 societăți comerciale și PFA.

related posts

Leave a Comment