Home Actualitate Comandamentul LITORAL 2021 a fost lansat OFICIAL

Comandamentul LITORAL 2021 a fost lansat OFICIAL

by Antonia Mocanu
0 comment

Responsabilitate este cuvântul care trebuie să caracterizeze cel mai bine în acest an activitatea Comandamentului Litoral 2021, care a fost lansat vineri de către ANPC.    

Edilul de la malul mării a mai menționat faptul că scopul principal pe care comandamentul ar trebui să îl aibă este comunicarea consecventă între toate instituțiile statului și industria ospitalității. De asemenea, strategia pe care vor să o implementeze în acest an reprezentanțiii ANPC este în primul rând prevenția, educația consumatorului, consilierea și măsuri aspre dacă nu se respectă legea.

Înaintea lansării oficiale, reprezentanții ANPC, împreună cu reprezentanții asociațiilor patronale din turism au avut o ședință operativă pentru a stabili în detaliu sarcinile pe care le va avea de îndeplinit Comandamentul Litoral 2021 pentru un sezon estival de succes.

Reprezentanții industriei ospitalității se vor implica activ în activitatea Comandamentului, însă au și câteva cerințe la adresa  autorităților.

Comandamentul Litoral 2021 adună sub cupola sa instituții precum ANPC, Primăria Constanța, Poliția Locală, Poliția Județeană și Poliția Națională, alături de DSP Constanța.     

related posts

Leave a Comment