Home Actualitate Bronz de octombrie

Bronz de octombrie

by Antonia Mocanu
0 comment

Cine spune că marea nu poate fi frumoasă  si în luna octombrie? Dimpotrivă. Este și frumoasă și calmă, numai bună de contemplat sau de ce nu de făcut o baie în ea. Asta și-au spus și câțiva turiști care au ajuns zilele acestea în Mamaia și s-a dovedit a fi o alegere perfectă. S-au bucurat din plin de un soare strălucitor și de o vreme care semană mai degraba de vară decât de toamnă. Cei mai curajoși au făcut și o baie, mai ales că marea nu s-a răcit încă foarte tare .

Cine vrea acum o plajă doar pentru el o poate avea. Și se poate bucura din plin nu doar de ea ci și de mare și de o vreme perfectă pentru lenevit la soare. Deși am intrat deja în cea de a doua lună de toamnă, mercurul din termometre se încăpățânează să rămână la valori ridicate.

Valorile normale pentru această perioadă se situează între 18 și 21 de grade celsius. Anul acesta însă acestea sunt și cu 10 grade mai mari. Și la fel vor rămâne și săptămâna aceasta.

Va exista însă și un inconvenient. Vântul va sufla cu destul de mare putere, uneori la rafală chiar și cu 50 de kilometri la oră.  

related posts

Leave a Comment