Home Actualitate Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat de poliţiştii de frontieră

Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat de poliţiştii de frontieră

by Romanov Alex
0 comment

Autoturism în valoare de aproximativ 24.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat de polițiștii de frontieră, pe raza localității Năvodari.

Totul, în urma unei acțiuni desfășurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa – Punctul de Trecere a Frontierei Midia, cu scopul prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

Astfel, a fost identificat, pe raza localităţii Năvodari, un autovehicul, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

Propietarul autovehiculului este o femeie, cetăţean român, în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Femeia a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, va fi indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

related posts

Leave a Comment