Home Actualitate American trimis la psihiatrie

American trimis la psihiatrie

by Antonia Mocanu
0 comment

Americanul care a înjunghiat un polițist la Eforie a ajuns la Săpoca! Vorbim despre bărbatul care în luna ianuarie a provocat un scandal, iar când oamenii legii, chemați să aplaneze conflictul, au  vrut să îl legitimeze, acesta a scos un cuțit și l-a rănit pe unul dintre politiști. Apoi a fugit. A fost însă prins câteva ore mai târziu și arestat, iar ulterior a ajuns la psihiatrie. Cum au motivat magistrații decizia?

Aceasta fost luată în urma efectuării expertizei medico-legale realizată de către  legiști. Magistrații au considerat că bărbatul reprezintă un pericol pentru că are probleme psihice și necesită  medicație și supraveghere de specialitate. Motiv pentru care încă din luna februarie au decis internarea lui într-o unitate sanitară de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Drept urmare bărbatul a ajuns la Spitalul de psihiatrie de la Săpoca. Cum însă măsura urma să expire, procurorii constănțeni au cerut prelungirea ei, iar propunerea a fost admisă de magistrații de la Tribunalul Constanța, astfel că bărbatul va continua să rămână internat la Săpoca.

Vă reamintim faptul că individul a ajuns în spatele grațiilor în urma unui scandal pe care l-a provocat în luna ianuarie, pe când  se afla în vizită la mama sa, în Eforie. Când au încercat să îl legitimeze, politiștii chemați să aplaneze conflictul individul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul dintre agenți în zona abdominală. Din fericire polițistul a supraviețuit însă americanul a ajuns în arest și este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj. Se pare însă ca individul a  mai fost cercetat și judecat în mai multe dosare penale, în străinătate, inclusiv pentru omor.

related posts

Leave a Comment