Home Actualitate Bazine reamenajate, la Acvariu

Bazine reamenajate, la Acvariu

by Antonia Mocanu
0 comment

Acvariul din Constanța îi așteaptă pe vizitatorii mici și mari să îi calce pragul pentru a putea vedea schimbările produse în ultima perioadă aici. Mare parte din bazinele de la Acvariu au fost reamenajate, au fost schimbate decorurile interioare și înlocuite cu unele noi și mai impozante, iar majoritatea bazinelor au un aspect diferit. .

De-a lungul ultimilor ani s-au făcut reabilitări, dar și modificări în ceea ce privește clădirea acvariului, dar și a sistemului de ventilație și nu numai.

În câteva săptămâni toate bazinele din cadrul Acvariului constănțean vor căpăta o nouă față, iar conducerea instituției anunță și noi proiecte de reabilitare a clădirii acestuia aflat lângă impozantul Cazino.

Directorul complexului muzeal vine și cu vești bune în ceea ce privește noul acvariu ce ar trebuie să fie amplasat în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Amintim faptul că spațiul expozițional al Acvariului este destinat prezentării expoziției permanente de faună și floră acvatică, dar și a unor expoziții temporare cu diverse tematici. De asemenea, Acvariul constănțean este structurat în trei secții: Marină, Dulcicolă și Pești Exotici și poate fi vizitat zilnic între orele 09.30-18.00, toate măsurile de siguranță pentru prevenirea COVID-19 fiind luate și menținute cu strictețe.

related posts

Leave a Comment