Home Actualitate Adoptă un cățel, câștigă un prieten pe viață!

Adoptă un cățel, câștigă un prieten pe viață!

by Antonia Mocanu
0 comment

Adăpostul public de animale abandonate Constanța este locul în care persoanele interesate si iubitoare de animale își pot găsi un cățel pe care să-l adopte gratuit. Așa s-a întâmplat ieri cu Roxi, o cățelușă norocoasă ce a fost luată acasă de un om cu suflet mare, care a dorit să îi acorde o nouă șansă. Imaginile de mai jos stau mărturie gestului nobil făcut de acest iubitor de animale. Ne dorim să avem parte de cât mai multe astfel de momente frumoase.

Peste 200 de căței din padoc au nevoie de o familie. Instituționalizarea este doar o etapă și o soluție temporară.

Dincolo de îngrijirea de specialitate, cel mai mult au nevoie de atenție, joacă, plimbare, iar pentru asta solicităm sprijinul dumneavoastră pentru a le oferi o nouă șansă. Vă rugăm să vă alăturați campaniei municipalitătii „Adoptă un cățel!”

Înainte de a fi luat acasă, noul membru al familiei dumneavoastră va beneficia de un control medical amănunțit și de orice alt tratament necesar.  Totodată, veți primi ca bonus recomandări și sfaturi de îngrijire a cățelului de la medicul veterinar al adăpostului  public.

Fiecare cățel va pleca din adăpostul public al municipalității doar cu contract de adopție gratuită, înregistrat în RECS și cu îndeplinirea următoarelor condiții legale:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul în care doriți să adoptați mai mult de 2 câini.

Mai multe detalii puteți afla la numărul de telefon 0733045213  sau la sediul Adăpostului public de animale abandonate Constanța, strada Câmpul cu Flori, nr.11(fostă strada Vârful cu Dor, nr.5.

 Programul cu publicul al adăpostului este următorul:

– luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

– joi – 09:30 – 17:30;                            

– sâmbătă și duminică – închis.

related posts

Leave a Comment