Home Actualitate A început numărătoarea inversă pentru Festival du Bonheur

A început numărătoarea inversă pentru Festival du Bonheur

by Antonia Mocanu
0 comment

Evenimentul debutează astăzi în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și promite o sărbătoare a papilelor gustative. Timp de 4 zile, puteți experimenta ultimele tendințe în materie culinară. Organizatorii au pregătit un line-up culinar de excepție.

Constănțenii, dar și turiștii se pot bucura de o amenajare specială, cu zone de relaxare, spații dedicate activităților pentru copii și muzică de cea mai bună calitate. Micii vizitatori pot participa la ateliere gratuite de pictură, zilnic, între orele 17:00-20:00. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0726404264.

Și în acest weekend, Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va găzdui Stagiunea estivală 2022. Talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni au pregătit spectacole de excepție: „Marea și Muzica”(vineri, 15 iulie, de la ora 20:30), „Reverie Estivală Muzicală”(sâmbătă, 16 iulie și duminică, 17 iulie, de la ora 20:30).

Pentru siguranța participanților la eveniment, până pe 18 iulie, ora 06:00, se va restricționa traficul rutier pe aleea de acces către Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Program Festival du Bonheur:

Joi, 14 iulie: între orele 16:00-23:00;

Vineri, 15 iulie- duminică, 17 iulie: între orele 12:00-23:00.

Intrarea este liberă!

Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va deveni un spațiu al libertății și al stării de bine. Pentru ca să vă bucurați de o experiență de neuitat, facem apel la dumneavoastră să protejați zona de spațiu verde.

related posts

Leave a Comment