Home Actualitate 36 unități se învățământ din județul Constanța își schimbă scenariul

36 unități se învățământ din județul Constanța își schimbă scenariul

by Antonia Mocanu
0 comment

Se schimbă din nou scenariile pentru școlile din județul Constanța. De această dată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost convocat de către prefectul județului pentru votarea hotărârilor nr. 36 și 37 vizând schimbarea scenariilor de funcționare a 36 de unități de învățământ. Astfel 9 școli trec din scenariul al doilea în cel de-al treilea din Constanța, Medgidia. De asemenea s-a votat aceeași trecere și pentru două unități de învățământ din Săcele din cauza depășirii ratei cumulate de infectare din ultimele 14 zile.

De asemenea, 22 unități de învățământ vor trece din primul scenariu verde, în cel de-al doilea, galben ca urmare a depășirii indicelui de 1.5/ 1.000 de locuitori. Acestea sunt: Clubul Sportiv Școlar Medgidia, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” Medgidia, Școala Gimnazială „I.L.Caragiale” Medgidia, Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” Medgidia, Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Medgidia, Școala Gimnazială  „Mircea Dragomirescu” Medgidia, Școala Gimnazială „Spiru Haret” Medgidia, Grădinița cu Program Normal nr. 7 Medgidia, Școala Primară „Iuliu Prodan” Valea Dacilor, Grădinița „Grădinița lui Andrei” Eforie Nord, Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie, Grădinița cu Program Prelungit „Albatros” Eforie Sud, Grădinița cu Program Normal Arsa, Școala Gimnazială nr. 1 Cotu Văii, Grădinița cu Program Normal Vârtop, Grădinița cu Program Normal Independența, Grădinița cu Program Normal Movila Verde, Școala Primară nr. 2 Movila Verde, Grădinița cu Program Normal Olteni, Școala Primară nr. 3 Olteni și Clubul Copiilor Medgidia.

În același timp s-a votat și trecerea din scenariul roșu, în cel galben pentru trei unități de învățământ din Constanța și Valu lui Traian. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va modifica în următoarea perioadă, dacă va fi nevoie, scenariile școlilor, în funcție de noile cazuri de COVID-19, confirmate.  

related posts

Leave a Comment