Home Editorii noștri îți recomandă Un constănţean, secretar de stat la Ministerul Energiei

Un constănţean, secretar de stat la Ministerul Energiei

by Crina Matei
0 comment

Fostul prefect al Constanței, George Sergiu Niculescu, este secretar de stat la Ministerul Energiei! Numirea a fost publicată în Monitorul Oficial, luni, 15 martie.

George Niculescu, fostul prefect al Constanței, a fost numit la Ministerul Energiei, alături de Akos Derzsi şi Dan Dragoş Drăgan, pe când la Ministerul Economiei a fost numită Daniela Nicolescu.

„De astăzi, am început activitatea la Ministerul Energiei, unde am preluat un mandat de secretar de stat. Este o nouă provocare în cariera mea, un pas important pe care îl fac, pentru care mulțumesc atât ministrului Virgil Popescu, cât și Partidului Național Liberal, pentru încrederea acordată.

Din minister, îmi voi folosi toată priceperea, experiența în domeniu și energia de care dispun, pentru proiecte importante care vizează întreaga țară. Mult accent voi pune, inclusiv, pe marile proiecte de energie și pe inițiativele din Constanța, pentru că județul nostru are un potențial de creștere imens, pe care statul român trebuie să-l fructifice. Voi fi aproape de micii producători, de marile companii, de consumatori, de toți cei care vor să facă performanță în energie, într-un mod loial și sustenabil”, a declarat George Sergiu Niculescu.

related posts

Leave a Comment