Home Actualitate Vești bune pentru constănțeni

Vești bune pentru constănțeni

by Antonia Mocanu
0 comment

Rigoare, strictețe, protecție, distanțare și în continuare animale simpatice, planete interesante, delfini și pești mai mari sau mai mici, păsări și nu numai puteți să vedeți dacă vizitați Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, care în ciuda noilor restricții impuse la nivel județean în care activitatea mai multor locații ce funcționează în spații închise a fost suspendată, funcționează în integralitate, însă cu reguli mult mai stricte.

Așa cum știm deja sub cupola Complexului Muzeal de Științe ale Naturii funcționează Acvariul, Planetariul, Delfinariul, Microrezervația și Păsările Exotice, dar și Observatorul Astronomic, toate, de acum cu alte reglementări.

Masca de protecție este obligatorie la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii atât în interior, dar și în exterior în cadrul Microrezervației. De asemenea constănțenii trebuie să respecte traseele de vizitare indicate, să păstreze distanța fizică de doi metri între scaune în ceea ce privește Delfinariul și Planetariul.

Așadar, în condiții de maximă siguranță puteți vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii deoarece Microrezervația este cea mai căutată și vizitată secție a acestuia, acolo unde regăsiți faună din zona microdeltaică, animale variate mici sau mai mari și patru locuri de joacă tematice.

Delfinariul și mai precis Nini și Chen Chen îi așteaptă pe vizitatorii mai mici, alături de părinții lor la antrenamente și reprezentanții în fiecare zi a săptămânii.

Acvariul  este un alt punct important din municipiul de la malul mării, situat lângă Cazinoul din Constanța în care au casă mai multe specii de pești exotici, din alte mări și ape ale lumii.

Și nu în ultimul rând Planetariul și  Observatorul Astronomic, acolo unde, puteți vedea cu adevărat istorie printre stele.

related posts

Leave a Comment