Home Administrație publică Tudorel Chesoi: ”Curățenie, Spații Verzi, Gigacalorie ieftină”

Tudorel Chesoi: ”Curățenie, Spații Verzi, Gigacalorie ieftină”

by Crina Matei
0 comment

Tudorel Chesoi este un veteran al politicii constănțene, fiind activ timp de mai multe mandate în Consiliul Local precum și în Consiliul Județean.

Pretendentul de astăzi la funcția de primar s-a remarcat în trecut, fiind unul dintre puținii consilieri care au scris proiecte benefice pentru comunitate, în condițiile în care de obicei, consilierii se mulțumesc cu a ridica mâna pro sau contra.

Tudorel Chesoi este cunoscut, în Constanța, drept dușmanul RADET. Împotriva acestei regii poartă un război de ani de zile.

Tudorel Chesoi: ”Eu, în calitate de consilier, în mandatul 2012-2016, am inițiat mai multe hotărâri în avantajul cetățenilor. Sunt hotărâri în care cred. Mă îndeamnă să ducem la îndeplinirea acestora. Le amintesc așa. Prima satisfacție a fost pentru reducerea impozitului pentru clădiri cu IMM-uri. Am fost contactat de mai multe persoane. Plăteau 2.000 de lei și apoi ar fi trebuit să plătească 40.000 lei. Până în ultima zi nu am avut garanția că o să treacă. A trecut.
O altă hotărâre este cea prin care ceream aprobarea transformării  punctelor termice în centrale publice pe gaz. Foarte mulți oameni în vârstă și-au pierdut apartamentele din cauza prețului gigacaloriei. În incinta acestor puncte se vor introduce centrale pe gaz în functie de numărul de apartamente pe care urmează să le încălzească. Un alt proiect a fost cel prin care am solicitat să înființeze un centru de primire a victimelor violențelor de familie. Am colaborat cu dna Alina Panaitov. Legea obligă Administraţia locală ca femeile bătute de oameni bețivi și inconștienți, să le primească. ” 

De remarcat și proiectele țărănistului legate de eliminarea taxei de debranșare dar și proiectul prin care au fost montate băncuțe în tot orașul.

De altfel, țărănistul Tudorel Chesoi îşi propune trei coordonate cât se poate de clare: CURĂȚENIE, SPAȚII VERZI și o GIGACALORIE IEFTINĂ.

related posts

Leave a Comment