Home Cultură Stagiunea BE.SAFE continuă cu noi surprize în weekend

Stagiunea BE.SAFE continuă cu noi surprize în weekend

by Romanov Alex
0 comment

Noi surprize pentru constănțeni și turiști! Stagiunea BE.SAFE continuă și în acest weekend cu numeroase spectacole în aer liber. De asemenea, organizatorii anunță că stagiunea se va desfășura și în luna septembrie, cât vremea va permite.

Astfel, vineri, în Parcul Arheologic din Constanța va avea loc spectacolul „Fă-mi loc!”, care se va desfășura cu casa închisă.

Sâmbătă seară, de la ora 21:00, stagiunea BE.SAFE se mută la Teatrul de Vară Soveja, unde Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea prezintă „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale, în regia lui Vladimir Anton, regizorul care a montat la Constanţa spectacolul „Memoria apei”.

Măşti de bal şi măşti sociale condimentate cu un limbaj comic, aduc pe scenă lumea carnavalului şi a bâlciului într-un vârtej de situaţii caraghioase, construite în jurul unor complicaţii amoroase. În distribuţie: Nae Girimea – Vladimir Purdel, Iancu Pampon – Kostas Mincu, Crăcănel – Andrei Cătălin, Catindatul – Tudor Andronic, Iordache – Ionuţ Niculae, Didina Mazu – Reka Szasz, Miţa Baston – Denisse Moise, Ipistatul / Chelnerul – Ştefan Craiu.

De asemenea, duminică, de la ora 20:30, la Teatrul de Vară Soveja, Asociaţia „Antiqva” prezintă concertul de muzică tradiţională românească „De la Leşe la Caliu” în care vor evolua cunoscutul interpret Grigore Leşe şi Taraf de Caliu, formaţie extrem de apreciată în plan internaţional.

Accesul la spectacole este pe baza de bilete care pot fi achiziţionate fie online, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanţa.

sursa foto: TSC

related posts

Leave a Comment