Home Actualitate Litoralul pentru toți

Litoralul pentru toți

by Antonia Mocanu
0 comment

Nici nu s-a terminat sezonul estival, că hotelierii de pe litoral se pregătesc deja pentru promoțiile de toamnă. Programul „Litoralul pentru toți” aduce reduceri substanțiale pentru turiștii care vor sosi la mare după 31 august și vor sta cel puțin 6 zile . Mii de locuri vor fi puse la dispoziția turiștilor pe fiecare serie, iar turiștii vor avea de unde alege. Există chiar și hoteluri care oferă regim all inclusiv și care s-au înscris în acest program.

Tarifele din programul „Litoralul pentru toti” bat orice destinație externă. Turistul poate să stea la mare o săptămână cu tarife care pornesc de la 200 de lei  de persoană și pot merge până la 400 de lei, dacă vorbim de hotelurile de 4 stele .

Ideea unui sejur la tarife reduse le surade turistilor români. Mulți dintre ei aleg această perioadă tocmai datorită prețurilor care cel puțin în teorie ar trebui să fie mai mici.

Iar Litoralul pentru toți nu este singurul program cu care hotelierii vor să își atragă clienții până după mijlocul lui septembrie. Au oferte dedicate seniorilor și familiilor cu copii.

Primii turiști prin programul litoralul pentru toți sunt așteptați să ajungă pe litoral chiar pe 1 septembrie. Vremea se anunță și ea frumoasă cu temperaturi de peste 25 de grade celsius în aer  și 20 în apa mării.  

related posts

Leave a Comment